Als dierenliefhebber wilt u uiteraard dat uw paard, hond of kat fit en gezond is en zich fit en energiek voelt, maar vergeet daarbij ook uzelf niet. Als u zich fitter en vitaler voelt, zal dat niet alleen een positief effect hebben op u en uw omgeving maar ook op uw huisdieren.

Via mijn werk in de gezondheidszorg kom ik veel mensen tegen die klachten hebben in de vorm van moeheid, hoofdpijn, sportblessures en algehele malaise als gevolg van stress of ziekte.  Daarnaast zie ik veel mensen die kampen met overgewicht en daardoor in vitaliteit en sportiviteit moeten inleveren. Door mijn werk als fysiotherapeute en osteopaat ben ik overtuigd van het feit  dat voedingssupplementen en optimale voeding een essentiële bijdrage leveren voor de natuurlijke (herstel) processen van het lichaam in relatie tot sportprestaties en gezondheid.  Immers ons huidige voedingspatroon bevat niet meer alle stoffen die nodig zijn voor een optimaal functioneren. Door het gebruik van Herbalife producten krijgt uw lichaam precies datgene binnen wat hier voor nodig is. Inmiddels begeleid ik steeds meer mensen die willen afslanken, of zich fitter en vitaler willen voelen.

herbalifeVoor wat betreft het afslanken: Herbalife biedt u een programma waarbij u geen calorieën hoeft te tellen, u afvalt in vetmassa en niet in spiermassa zodat u fitter wordt en de nadelige gezondheidseffecten van een teveel aan vetmassa kunt voorkomen.

Indien u geïnteresseerd bent of een vrijblijvend advies wenst, belt u mij gerust (06 121 68 721) of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is altijd de mogelijkheid de producten te proberen via een proefpakket. Of u nu op een verantwoorde manier wilt afslanken, fitter en vitaler wilt zijn, uw sportprestaties wilt verbeteren of gewoon de zekerheid wilt hebben dat u de belangrijkste voedingsstoffen iedere dag binnen krijgt. 

Ik zal u niet alleen voorzien van informatie over de juiste producten in combinatie met een evenwichtige, actieve levensstijl, ik zal u ook begeleiden in het traject om uw doelstellingen te bereiken. Niet alleen met het opstellen van een doelgericht programma, we zullen dit ook samen evalueren en waar nodig bijstellen. Op deze manier kan ik u op de juiste manier coachen om resultaten te behalen.